sunnuntai 13. marraskuuta 2011

My Way ennakkotapahtuma Jyväskylän Forumilla

Kuluneella viikolla joku saattoi huomatakin Forumin Jumboscreeniltä mainoksen, jossa mainostimme My Way:n valtaavan Forumin 12.11.2011. ”What’s your destination?” kysyi mainoksemme, niinkuin messuilla me kysymme sinulta. 
Järjestimme promotilaisuuden yhteistyössä Jyväskylän kauppakeskus Forumin kanssa. Tiimin tuottajaopiskelijana olin käynyt palaveeraamassa Forumin johtajan kanssa, joka innostui ideastamme tulla promoamaan tapahtumaamme Forumille. Yhteistyö sujui mukavasti ja itsekin opin tälläisen pienen tapahtuman organisoimisesta paljon.
Tapahtumassa Forumin toisessa kerroksessa jaoimme flyereita (niin innokkaasti että ne loppuivat kesken!) ja kuvautimme ohikulkevia ihmisiä matkalaukun kanssa. Pisteellämme pystyi myös vastaamaan kilpailuun missä matkalaukku seikkailee, joka on siis sama kysymys joka löytyy netistä: http://www.myway.fi/kilpailut/lokakuu. Tiistaihin asti on vielä aikaa vastata tuohon lokakuun kysymykseen, joten käykäähän klikkaamassa omanne menemään!
Cooma Dance Academy tekee myös My Wayn kanssa yhteistyötä ja heiltä saimmekin viisi aivan upeaa tanssiesitystä rytmittämään tapahtumaamme Forumilla. Ihmiset kerääntyivät katsomaan mitä ihmettä oikein tapahtuu keskellä kauppakeskusta ja aivan varmasti nauttivat siitä mitä näkivät. 
Ennakkotapahtuman juonsi hienosti Miss Jyväskylä Suvi Laakkonen, joka on mukana myös messuilla. Haastatteluun pääsi myös tapahtumanjohtajamme Heidi Friman, jolta kyseltiin vähän fiiliksiä nyt kun messut ovat jo ihan kulman takana. Sokerisin osuus pisteellä taisi puolestaan olla Osuuspankin karkit, joita tanssin katsomisen jälkeen usea lapsi ja vähän vanhempikin kävi hakemassa.
Päivä oli tiimiläisille hauska, My Way sai hyvää huomiota ja Forum jotain vähän erilaista lauantaihin. Kannattaa myös käydä tykkäämässä Forumia Facebookissa! Löydät heidät osoitteesta: http://www.facebook.com/forumJKL Sieltä löytää kätevästi kaikkea mitä Forumissa tapahtuu. 

Huomenna aletaankin jo aamusta aikaisin kasaamaan messuja, saa nähdä miten tälläinen aamu-uninen tiimiläinen oikein herää vastaanottamaan näytteilleasettajia ja rakentamaan... Tiistaina viimein nähdään tiimiläisten työn tulos ja ovet aukeavat teille! 
Messuja jännityksellä odottaen,
Iina 





1 kommentti:

  1. Ennakkotapahtumassa oli huisin hauskaa, itse tapahtumassa varmasti vielä hauskempaa! :)

    VastaaPoista